Er du ikke kunde?


Area Sales Manager – limløsninger til industrien (Sjælland)

Hos Højstrup Industrilim er vi specialister indenfor lim, silikoner og smøremidler. Vores ekspertise sikrer at virksomheder inden for blandt andet vindmølle-, medico- og elektronikbranchen lykkes med deres limprojekter, hvor kravene er store og betingelserne ekstreme.

Højteknologisk lim til krævende brancher
I mere end 35 år har vi forhandlet nogle af verdens mest innovative produkter inden for højteknologiske lime og skal fremadrettet sikre, at vi fortsat er den foretrukne leverandør til vores kunder.

Vi søger en Sales Manager, der kan finde nye emner og skabe vedvarende relationer igennem rådgivning og salg.
Salg og service er omdrejningspunktet i denne stilling, hvor mange opgaver er kundetilpassede løsninger, og det er derfor vigtigt, at du trives med opsøgende salg, og at du har viljen og drivet til at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning til både større og mindre projekter.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:
- Opsøgende salg til eksisterende og nye kunder
- Præsentere lim og løsninger for kunder
- Teste lim til kunder og svare på forespørgsler
- Udarbejde tilbud og produktinformation

Drive, selvstændighed og købmandskab
Du bliver en del af et team, hvor du selv strukturerer din hverdag i forhold til opsøgende salg og servicering af eksisterende kunder, bakket op af erfarne kolleger og leverandører. Vi er derfor interesseret i en medarbejder, som er meget løsningsorienteret og har en kommerciel tilgang til forretningen, hvor resultater er et bærende element i hverdagen.

Din baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring med kundekontakt, evt. fra en stilling som sælger eller intern salgskoordinator og ønsker ansvar for egne kunder. Du har teknisk flair og kan begå dig i både store og små virksomheder og med folk på alle niveauer, samt afdække kundernes behov, så ingen opgaver falder mellem to stole.
Du vil få en grundig introduktion og oplæring samt et bagland, der sikrer, at du er godt rustet til at tage fat på dine opgaver.

Din hverdag hos Højstrup Industrilim
Højstrup Industrilim er en virksomhed, som er kendetegnet ved at være agil og fleksibel, dette gælder både i forhold til vores kunder og kulturen i virksomheden. Du får derfor en stor grad af frihed, sparring efter behov i forhold til limopgaver, og der bliver sat pris på ideer, der kan udvikle forretningen. Vi forventer til gengæld, at du har en drivkraft og et salgsgen, der kan være med til vækste virksomheden.

Løn aftales efter kvalifikationer. Vi ser frem til at byde dig velkommen i et innovativt og spændende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:
Casper Højstrup, Adm. Direktør, telefon 40 16 77 51 / ch@hojstrup.dk

Ansøgning bedes sendes til ch@hojstrup.dk